Voorstelronde

Made by Tessa de Vries Fotografie

 

“I’m thrilled you’re here—because we’re a lot alike, you and me. We’re both trying to make a life we love out of what we do.“ – Amy Porterfield

 
 

Voor wie mij nog niet kent, is het misschien goed mezelf even voor te stellen.

 

Ik ben Yvonne, 31 jaar en woon in Nijmegen samen met mijn vriend Rik.

Geboren en getogen in Tukkerland Markelo.

 

Als klein meisje schreef ik al versjes en verhalen, zoals mijn eigen versie van Hansegrietje & Hans (ja, ik dacht dat Hansegrietje één persoon was). Ook hield ik dagboeken bij waar ik mijn diepste geheimen in op schreef.

Nooit geweten dat ik er later mijn beroep van zou maken.

 

Ik wilde namelijk zangeres worden. Die droom is vervallen, al zing & speel ik piano nog steeds graag.

 

Mijn favo eten? Vroeger zou ik lasagne hebben gezegd, nu weet ik het niet zo goed. Mexicaanse Pico de Gallo, pizza of een heerlijke gevulde salade staan ook zeker op mijn lijstje.

Ik dans salsa, bachata en merengue. Ik vind koken best wel leuk en ik lees graag. Al heb ik voor dat laatste niet altijd geduld. Vroeger verslond ik boeken, nu kan ik de rust niet altijd vinden.

 

Ik houd van reizen, wil graag de wereld zien, maar houd niet zo van beestjes. Ik heb een paar maanden in Barcelona gewoond en een halfjaar in Mexico & Guatemala. Kakkerlakken all over the place! Blegh! In December ben ik met vriendinnetjes naar de Ardennen geweest, Wenen in januari met een vriendin. Ik ga in juli naar Italië, en – als alles meezit – in het najaar naar Cuba. ?

 

Ik heb een tijdje voor oude mensen in de buurt gekookt. Dat vond ik erg leuk en zinvol om te doen.

 

En daarnaast help ik graag jou. Ik help jou je verhaal tot leven te brengen. Ik wil ondernemers helpen hun gedachten, gevoel en idee op papier te zetten. Wil je meer info of samen sparren? Neem vrijblijvend contact met me op.

 

Fijne dag!