Over Mij

Schrijven is ontdekken

The Writing Woman is mijn eigen tekstbureau, waarmee ik ondernemers help hun verhaal neer te zetten. Dit doe ik door in gesprek te gaan met de klant. Door mijn inlevingsvermogen, humor en enthousiasme ga ik gemakkelijk de verbinding aan en stel ik me open op. Ik hoop daarmee mijn klanten het vertrouwen te geven zich ook open op te stellen en hun verhaal te vertellen.

Naast schrijven, help ik anderen ook graag met het herschrijven, redigeren en vertalen (in het Nederlands, Engels en Spaans) van teksten. Voor de ZZP’er en MKB’er. Ik wil samen met de klant iets moois neerzetten, zodat we allebei tevreden zijn.

Dat vind ik belangrijk en daar krijg ik energie van. Creativiteit is mijn middelnaam, want mijn hoofd is een wereld vol fantasie. Ik vind schrijven een prachtige manier om me uit te drukken en zorg ervoor dat het verhaal van de klant tot leven komt, zodat iedereen wil lezen wat hij of zij doet.

Schrijven vanuit passie

Ik ben Yvonne Doff (32) en ik ben tekstschrijver in Nijmegen. Op de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik de studie Romaanse talen en culturen (specialisatie Spaans) gestudeerd. Dit heeft mij in laten zien dat ik gek ben op taal, communicatie en schrijven.

“Yvonne is scherp en komt met goede ideeën om niet alleen de tekst pakkend te schrijven, maar ook Call-to-Actions te verwerken in de tekst. Heel fijn om iemand te hebben die meedenkt en er veel verstand van heeft! Dank je wel!!” – Fabiënne (Connect-in).

De 3 V's in mijn werk

Verbinding. Ik luister graag naar iemands verhaal, zodat ik helder krijg wat diegene wilt zeggen. Ik ben empathisch en daarnaast enthousiast: ik motiveer mensen graag. Ik krijg van klanten terug dat ik open, betrouwbaar en geduldig ben. Door de verbinding aan te gaan kan ik iemands persoonlijke verhaal schrijven.

Vrijheid. Als ik me vrij voel, ben ik op mijn creatiefst. De vrijheid om opdrachten aan te nemen die bij me passen, waar ik energie van krijg en wat mij voldoening geeft.

Vertrouwen. Ik heb een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor voel ik de ander goed aan, waardoor hij/zij mij betrouwbaar vindt. Ik stel me open op, luister goed naar de wensen van de klant en ga zorgvuldig met de informatie van hen om.

Weetjes naast schrijven

 

Geboren op op 31 augustus 1988 in het Twentse Markelo.

Vroeger, toen ik klein was, verzon ik al mijn eigen verhalen. Niet zo raar, aangezien ik de fantasie van mijn moeder heb. 😉

Ik dans graag salsa, bachata en merengue.

Op mijn 15e deed ik mee aan Idols.

In 2019 schreef ik een kort verhaal dat gepubliceerd is (55 woorden verhalen).

Ik houd van taal en daarom was het ook niet gek dat ik de studie Romaanse talen en culturen (specialisatie Spaans) aan de Radboud Universiteit volgde.

In 2015 reisde ik een half jaar door Mexico en Guatemala, waardoor mijn fascinatie voor andere culturen is ontstaan. 

Mijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Kortom, dit is Yvonne. Wil je meer over mij weten? Volg me dan op Instagram en/of op LinkedIn en voeg me toe.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen. Hopelijk spreek ik je gauw!