Over Mij

Schrijven is ontdekken

Ken je dat: iets waar je gepassioneerd over bent, iets wat je doet wanneer de rest van de wereld slaapt of waar je helemaal in op kan gaan? Dat heb ik met schrijven. Schrijven is ontdekken. Ik schrijf om te focussen en te reflecteren, maar ook om te helen en motiveren. Elke dag probeer ik de ochtend te starten met 5 minuten schrijven. En zo probeer ik ook de dag af te sluiten. Dit helpt om intenties te zetten, mijn hoofd te klaren, mijn gedachten te ordenen, maar ook om anderen te informeren, vermaken en motiveren. 

Merk je nu dat je vastloopt en eigenlijk niet weet hoe je verder moet? Dan help ik je graag verder. Door middel van schrijven, creëeren we letterlijk ruimte. Ruimte in je hoofd door gebeurtenissen, gedachten en ervaringen los te laten. Maar ook ruimte om creatief te zijn. 

Door middel van coaching en schrijfoefeningen laat ik zien wat er mogelijk is. Daarnaast help ik ondernemers graag om hun verhaal neer te zetten. Dit doe ik door in gesprek te gaan met de klant. Door mijn inlevingsvermogen, humor en enthousiasme ga ik gemakkelijk de verbinding aan en stel ik me open op. Ik hoop daarmee mijn klanten het vertrouwen te geven zich ook open op te stellen en hun verhaal te vertellen.

Creativiteit is mijn middelnaam, want mijn hoofd is een wereld vol fantasie. Ik vind schrijven een prachtige manier om me uit te drukken en gun dat iedereen!teettrtrtrt

Schrijven vanuit passie

Ik ben Yvonne Doff (34), getrouwd met Rik en moeder van Zoë (1 jaar). Ik werk als zzp’er en als eindredacteur Interne Communicatie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ik studeerde Romaanse talen en culturen (specialisatie Spaans) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

“Yvonne is scherp en komt met goede ideeën om niet alleen de tekst pakkend te schrijven, maar ook Call-to-Actions te verwerken in de tekst. Heel fijn om iemand te hebben die meedenkt en er veel verstand van heeft! Dank je wel!!” – Fabiënne (Connect-in).

De 3 V's in mijn werk

Verbinding. Ik luister graag naar iemands verhaal, zodat ik helder krijg wat diegene wilt zeggen. Ik ben empathisch en daarnaast enthousiast: ik motiveer mensen graag. Ik krijg van klanten terug dat ik open, betrouwbaar en geduldig ben. Door de verbinding aan te gaan kan ik iemands persoonlijke verhaal schrijven.

Vrijheid. Als ik me vrij voel, ben ik op mijn creatiefst. De vrijheid om opdrachten aan te nemen die bij me passen, waar ik energie van krijg en wat mij voldoening geeft.

Vertrouwen. Ik heb een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor voel ik de ander goed aan, waardoor hij/zij mij betrouwbaar vindt. Ik stel me open op, luister goed naar de wensen van de klant en ga zorgvuldig met de informatie van hen om.

Weetjes naast schrijven

 

Geboren op op 31 augustus 1988 in het Twentse Markelo.

Vroeger, toen ik klein was, verzon ik al mijn eigen verhalen. Niet zo raar, aangezien ik de fantasie van mijn moeder heb. 😉

Ik dans graag salsa, bachata en merengue.

Op mijn 15e deed ik mee aan Idols.

In 2019 schreef ik een kort verhaal dat gepubliceerd is (55 woorden verhalen).

Ik houd van taal en daarom was het ook niet gek dat ik de studie Romaanse talen en culturen (specialisatie Spaans) aan de Radboud Universiteit volgde.

In 2015 reisde ik een half jaar door Mexico en Guatemala, waardoor mijn fascinatie voor andere culturen is ontstaan. 

Mijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Kortom, dit is Yvonne. Wil je meer over mij weten? Volg me dan op Instagram en/of op LinkedIn en voeg me toe.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen. Hopelijk spreek ik je gauw!